Flauar va livreaza cele mai proaspete flori oriunde in Bucuresti!

Site-ul https://flauar.ro este proprietatea SC FLOWERS MARKET SRL. Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul https://flauar.ro

Accesul și utilizarea site-ului https://flauar.ro face în termenii și condițiile de mai jos.

Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni și conditii.

ÎN CAZUL ÎN CARE NU SUNTEȚI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII, VĂ RUGĂM SĂ ÎNCETAȚI FOLOSIREA SITEULUI!

1. DEFINIȚII

SITE – Domeniul https://flauar.ro

CONTINUT are urmatoarea definiție:

•    toate informațiile de pe SITE – text, imagini, conținut video, fotografii, logo-uri și orice alte materiale

•    continutul oricărui e-mail trimis ABONAȚILOR la newsletter sau CLIENȚILOR  prin mijloace electronice;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail), asupra serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de către SC FLOWERS MARKET SRL într-o anumită perioadă.

2. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui SITE este obținerea de informații. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.

SC FLOWERS MARKET SRL nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

3. DREPTURI DE AUTOR, MARCĂ ȘI  PROPRIETATE INTELECTUALĂ

SC FLOWERS MARKET oferă acces liber la site-ul https://flauar.ro și vă autorizează să vizualizati, salvați pe dispozitive digitale, imprimați și să transmiteți informații existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de autor pentru informațiile existente pe acest SITE – text, fotografiile, logo-urile și orice alte materiale prezentate – sunt proprietatea SC FLOWERS MARKET SRL, a partenerilor sau a clienților săi.

Niciun material de pe acest SITE nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea anterioara explicită, prin acordul scris al SC FLOWERS MARKET SRL sau al partenerilor săi.

Home
Contul tau
0
Cos
Cauta