A. COMENZI TELEFONICE

Va rugam sa sunati la numerele de telefon:

0751 103 040 – Mirela Nita

Echipa noastra va poate ghida inclusiv in alegerea buchetului potrivit.

B. COMENZI ONLINE

 1. Alegeti buchetul dorit iar dupa apăsați butonul ”Adaugă în coș”.
 2. Puteti continua cumparaturile, aranjamentele florale selectate vor fi disponibile în cosul de cumparaturi, în partea dreapta-sus a paginii.
 3. Pentru a finaliza comanda, accesați coșul dumneavoastră de cumpărături și apăsați butonul ”Finalizare comanda”. Puteți alege dintre două metode de finalizare de comanda:
  – cu înregistrare cont sau
  – fără înregistrare cont.

  Daca alegeti sa creati un cont pe www.flauar.ro, toate informatiile dumneavoastra si comenzile anterioare vor fi salvate. În cazul în care nu veti crea un cont, veți fi nevoit să introduceți datele necesare livrarii de fiecare data cand doriti sa comandati un aranjament floral de pe.

 4. Pentru finalizarea comenzii vom avea nevoie de cateva date cum ar fi nume, adresa expeditorului, adresa de livrare, adresa de facturare, număr telefon, adresa email.
 5. Alegeti metoda de plata (plata online sau plata la livrare). Plata este asigurata prin “euplatesc.ro. Veti primi un email de confirmare a comenzii. Comanda va fi prelucrata dupa verificarea și acceptarea platii facute de cumparator.